Terug
Hero Haak - Bece raamdecoratieHero Haak - Bece raamdecoratie
Hero Haak - Bece raamdecoratieHero Haak - Bece raamdecoratie

Bece - nieuwe collectie

De nieuwe collectie van Bece is binnen. Rolgordijnen en verticale jaloezieën met hippe kleuren en duurzame stoffen van petflessen in de trends Serene, Rethought en Pure.

Serene
In deze trend draait het om eenvoud en balans. Maak een mooie mix van favoriete meubels en accessoires met een verhaal, en houd het verder rustig. Glas, marmer, zijde en linnen passen hier goed bij. In de trend Serene vind de klant stoffen in verschillende tinten wit, met structuur of met een hippe marble print.

Rethought
Het kleurpalet van Rethought bestaat uit fijne basics: warmwit, ecru, antraciet, taupe en zwart en een frisse mintgroene pastel. De stoffen zijn gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. 1 m2 van deze rolgordijnstof is gemaakt van zes petflessen.

Pure
Verticale jaloezieën in de Pure Collection passen bij iedere smaak en stijl. Ze hebben mooie basic kleuren en vergrijsde tinten en de klant kiest het materiaal dat bij hem of haar wensen past: strak kunststof, praktische houtlook of een duurzame stof. De laatste is gemaakt van gerecyclede petflessen: ecologisch verantwoord en helemaal van nu.