Terug

Kindveilige raamdecoratie

Opgroeiende kinderen spelen in huis en onderzoeken de wereld om hen heen. Daarom is het belangrijk dat raamdecoratie veilig is voor kinderen. Raamdecoratie bij ons in de showroom voldoet altijd aan de laatste regels op het gebied van kindveiligheid.

Dit betekent dat een aantal producten zijn uitgevoerd met onderdelen om de kindveiligheid te garanderen. Bij het ontwerpen van deze onderdelen is natuurlijk ook rekening gehouden met het esthetische aspect. Als je raamdecoratie is uitgevoerd met een koord- of kettingbediening, dan wordt de lengte van deze bediening vanwege kindveiligheid aangepast op de volgende manier.

Standaard
Is de hoogte van het product kleiner dan 250 cm, dan is de bedieningslengte maximaal 1 meter. Bij hogere producten is deze maximaal de producthoogte minus 150 cm. In dit geval kiezen wij voor de dichtstbijzijnde beschikbare kleinere bedieningslengte.

Afwijkend
Een grotere bedieningslengte is vaak mogelijk als je de plaatsingshoogte bij je bestelling opgeeft. Dan geldt voor de maximale bedieningslengte de formule: plaatsingshoogte minus 150 cm. Geef in dit geval de plaatsingshoogte door. Wij kiezen dan weer de dichtstbijzijnde kleinere bedieningslengte.

Voor advies in raamdecoratie kom je naar Nieuw Buinen!
Loop gerust eens binnen in onze winkel in Nieuw Buinen. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!