Terug

Milaantrend: into the desert

Oneindig zicht over zandvlakten, de meest indrukwekkende roodgloeiende ondergaande zon, een strakblauwe hemel en de verkoeling van de oase. De woestijn is een rijke bron van inspiratie voor dit oneindige thema. In Milaan lieten de grote merken en labels, zoals Diesel en Nanimarquina dit al zien. Zachte aardetinten dringen ons interieur binnen en veelgebruikte grijstinten veranderen langzaam in zandtonen. Ons interieur wordt warmer, zachter en luxer, maar met verrassende kleur- en materiaalcombinaties.

Kleur je rijk
Het kleurenpalet van deze trend is zacht, maar rijk en veelzijdig. Afgezwakte kleurtonen en pastellen voeren de boventoon en de combinaties zijn fris en onverwachts. Opvallend is dat de tinten rood, roze en oranje op een subtiele wijze mooi gecombineerd worden met afgezwakte groentinten en pastelkleuren. Dit zorgt voor een warm contrast en een weldadig gevoel.

Frisse bries van warmte
De warmte van de woestijn trekken we door in ons interieur. Niet alleen in kleuren, maar ook in toepassing van materialen. Maak gebruik van veloursstoffen voor een luxe gevoel, drapeer je gordijnen rijkelijk of voeg een beetje stoer toe aan je raam in de vorm van gaasstoffen. De slaapkamer wordt een luxe oase van rust met gelaagdheid in zowel prints, borduursels en stoffen in bedtextiel.

Vadain | else: een tipje van de sluier
Het onherbergzame landschap met alle kleuren van de aarde en met structuren ontstaan uit wind en erosie. Onze grootste bron van inspiratie voor de nieuwe collectie van Vadain | else. Wol, linnen en viscose zijn veelgebruikte natuurlijke materialen. Zachte pastellen met enkele felle accenten en een variatie van zand- en aardetonen is wat je aan kleuren kan verwachten. En dit is nog maar een tipje van de sluier. Heel veel moois om naar uit te kijken dit najaar.