Terug
Hero Haak - Happy@Home Highboard AjeziHero Haak - Happy@Home Highboard AjeziHero Haak - Happy@Home Highboard Ajezi
Hero Haak - Happy@Home Highboard AjeziHero Haak - Happy@Home Highboard AjeziHero Haak - Happy@Home Highboard Ajezi

Highboard Ajezi

Highboard Ajezi is onderdeel van het merk Happy@Home en is gemaakt van Kikarhout in de kleur 'smoked Kikar natural'. Deze prachtige kast bevat twee deuren, twee laden, zes niches en LED-verlichting.

Het woonprogramma Ajezi van Happy@Home combineert karaktervol Kikarhout met straks vormgegeven metalen elementen. Kenmerkend aan dit programma is de doorlopende houtnerf in de fronten van deuren en laden, waardoor de meubels een natuurlijke, maar vooral luxueuze uitstraling hebben. De kastmeubelen en tafels zijn bovendien voorzien van designonderstellen en straks vormgegeven grepen die de meubelen een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling geven.

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Kikar is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter.

Afmetingen

Highboard Ajezi heeft de volgende afmetingen:   

  • Hoogte is 145 centimeter   
  • Breedte is 125 centimeter   
  • Diepte is 42 centimeter

Gerelateerde items