Terug

Kastenserie Dover

Strakke lijnen, eigentijds, modern, zwevend; dat is het programma Dover met zijn ongekende mogelijkheden. U heeft keuze uit diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, drie verschillende deuren, vier verschillende onderstellen en de optie tot een hangend meubel. Ook de BKS afwerkingen zijn uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor geschraapte deuren en laden en voor groeven rondom het meubel. Omdat Dover een strak gelijnd en modern programma is, passen slijtranden niet bij de uitstraling. De meubelen hebben standaard een lichte radius.

Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling. Dover wordt grotendeels order gestuurd geproduceerd, daardoor zijn maataanpassingen en andere indelingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Het beslag en de draairichting van de deuren wordt standaard gemonteerd zoals is aangegeven in het bestelboek. Op verzoek kan het beslag op een andere plek worden gemonteerd en kan de draairichting worden veranderd.